tisdag 2 februari 2010

Väpnarluva


Måste få visa mitt senaste "pyssel " ,jag stickade en väpnarluva av garn jag hade kvar från tröjan, den som jag inte gillar men luvan här ÄLSKAR jag.

3 kommentarer:

  1. Snyggt! Tror vi har fattat vad man behöver för kläder bättre än de man såg på Elle-galan! Välkommen till blogvärlden! Jag har haft min blogg i 4 månader nu och börjar känna mig hemma. Det är så roligt att få kontakt med likasinnade över landet och världen (fick en kommentar från Ryssland i veckan!) Kan jag hjälpa dig med något så hör av dig, jag delar gärna med mig av det lilla jag plockat upp. madebykafe@gmail.com om du inte vill skriva direkt i bloggen. Lägger mig som följare också.

    SvaraRadera
  2. Nu ska jag försöka svara på en fråga som du hade om hur man får sk. tapeter på sidorna. Du loggar in som vanligt, gå till instrumentpanelen högst upp på sidan, där finns det en rubrik ANPASSA gå in där och då kommer du till en layoutsida där finns det en rad där det står bla.sidelement,teckensnitt och färger, redigera html, välj en ny mall. Då väljer du EN NY MALL. Där går du in väljer en mall, det finns många olika mallar nästan svårt att bestämma sig för någon. Jag har redan bytt flera gånger och nu bytte jag igen.

    SvaraRadera
  3. Hej och välkommen till bloggvärlden. Jag är också ny och har inte så god koll på funktionerna men lär mig eftersom. det är fantastiskt kul och man "träffar" många nya trevliga bekantskaper. Vi är väl alla lika tokig...fniss. Titta gärna in till mig, jag ser fram emot att se din sida utvecklas!
    Lena

    SvaraRadera